пʼятниця, 27 липня 2007 13:19

Венгер бачить Галласа капітаном "Арсеналу". Останній критикує політику клубу

На думку французького наставника лондонського "Арсеналу" Арсена Венгера, новим капітаном "канонірів" здатний стати захисник Вільям Галлас, повідомляє www.euro-football.ru.

- Зараз найголовніша проблема не в тому, хто буде нашим капітаном, а в тому, щоб команда набрала форму. Але на будь-яку гру команду повинен виводити капітан. У Вільяма Галласа, так само як у Коло Туре і Жілберту, є все, щоб їм бути. У нього багатий досвід. До того ж позиція центрального захисника, дозволяє йому бачити все, що відбувається в грі. Це краще ситуації, коли капітаном є форвард, - заявив Венгер.

Зовсім недавно Вільям Галлас обрушився з критикою на трансферну політику клубу, виступивши проти постійних покупок молодих неперевірених гравців, а також поставивши під сумнів своє майбутнє у складі канонірів.

- Деякі гравці задаються питанням про майбутньому клубу. Всі команди когось купують, але як ми планується заповнити трансфер в "Барселону" Анрі? Я в "Арсеналі" не за тим, щоб боротися за третє місце. У молодих футболістів є багато достоїнств, але нас чекає довгий сезон. Для досягнення результату потрібне якісне посилення, – заявив француз.
Зараз ви читаєте новину «Венгер бачить Галласа капітаном "Арсеналу". Останній критикує політику клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі