вівторок, 09 вересня 2008 10:58

Великий велогонщик повертається у великий спорт

Американський велогонщик Ленс Армстронг, що сім разів вигравав престижну багатоденку "Тур де Франс", повернеться у великий спорт. 37-річний Армстронг, що оголосив про завершення кар"єри в 2005 році, візьме участь в декількох престижних велогонках, зокрема в "Тур де Франс" 2009 року, повідомляє видання Velonews.

У серпні цього року американець виступив у гонці LeadvilleTrail 100, що пройшла в американському штаті Колорадо, і зайняв друге місце. Проте тоді тема повноцінного повернення Армстронга у великий спорт не підіймалася.

За інформацією Velonews, спортсмен виступатиме за команду "Астана" з Казахстану. Проте офіційний представник "Астани" Філіп Мертенс заявив, що підписання контракту з Армстронгом не входить до планів цієї команди.

Після відходу від велоспорту американський спортсмен взяв участь в трьох марафонських забігах у США. Крім того, проти Армстронга були висунуті звинувачення у вживанні допінгу, але у результаті велогонщик був визнаний невинним.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Великий велогонщик повертається у великий спорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі