вівторок, 01 липня 2008 20:13

"Ведемо переговори з гравцем із дуже сильного чемпіонату" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що в літнє міжсезоння клуб зробить ще одне придбання.

"Крапки тут апріорі не може бути поставлено. Цього року нам вдалося придбати саме тих футболістів, яких хотів головний тренер. На даний момент ведемо переговори з одним кваліфікованим гравцем з дуже сильного чемпіонату. Вдасться його умовити переїхати до України, значить, зможемо ще підсилити склад нашої команди", — сказав Суркіс в інтерв"ю офіційному сайту "Динамо".

Президент також розповів про реакцію на перше єврокубкове жеребкування цього сезону.

- Ваша перша реакція на результати жеребу?

- Розслаблятися у жодному випадку не можна. Адже нам попалися чемпіони своїх країн – Ірландії та Естонії. Команди, не сумніваюся, вельми амбітні. Якщо доведеться грати з ірландцями, то потрібно враховувати дальній переліт в цю країну. Добре, правда, що другу гру ми проводимо вдома.

У нас чемпіонат тільки почнеться – це додаткова складність. Але все одно ми повинні забезпечити собі єврокубкову осінь. Навіть незважаючи на те, які команди гратимуть в третій кваліфікації.

- Кого з двох вірогідних суперників київського Динамо ви б вважали за кращий варіант?

- Вважаю, що це команди приблизно одного рівня. Їх гру я, звичайно, не бачив. Але постійно відстежуючи чемпіонати різних країн в ЗМІ і через Інтернет, зокрема звертав увагу і на першість Ірландії і Естонії. Знаю, що на сьогодні "Дрогеда" займає п"яте місце в своєму чемпіонаті, а "Левадія" ділить перше і друге – в своєму.


Зараз ви читаєте новину «"Ведемо переговори з гравцем із дуже сильного чемпіонату" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі