неділя, 05 вересня 2010 12:08

Вболівальники збірної Росії знищили врожай андоррського фермера

Вболівальники збірної Росії знищили врожай андоррського фермера

Андоррських фермер постраждав від уболівальників російської збірної з футболу, які спостерігали за грою з ділянки землі біля стадіону, яка йому належить, повідомляє газета "Советский спорт".

60-річний фермер, який повідомив лише своє ім"я - Пепе, розповів кореспондентові видання, що подивитися матч Росія-Андорра на його ділянці землі зібралися близько 150 російських уболівальників. На ділянці, розташованій біля стадіону, Пепе, за його словами, вирощував капусту, картоплю, яблука та груші.

Після закінчення матчу фермер виявив, що картопля витоптана на площі близько 80 квадратних метрів, втрачена третина врожаю яблук, крім того, уболівальники залишили купи сміття, в основному, тару з-під алкоголю.

За словами фермера, йому не шкода втрачених яблук, проте "боляче пережити це варварство". Житель Андорри також висловив здивування тим фактом, що поліція нічого не зробила для захисту його власності. Чи буде фермер звертатися до суду у зв"язку з нанесеним йому шкодою, поки не відомо.

Нагадаємо, що російська збірна 3 вересня провела в Андоррі перший матч відбірного турніру чемпіонату Європи 2012 року. Зустріч закінчилася з рахунком 2:0 на користь росіян.

По материалам Лента

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники збірної Росії знищили врожай андоррського фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі