понеділок, 15 грудня 2008 14:54

Вболівальники "Тоттенхема" і "Спартака" зіграють товариський матч

В четвер 18 грудня в 15.45 по Грінвічу відбудеться товариський матч між уболівальниками двох відомих футбольних клубів Англії і Росії - "Тоттенхема" і "Спартака".

Цей матч - продовження проекту Британської Ради і РФС - "Футбол об"єднує", який почався восени 2007 року товариськими матчами між уболівальниками збірних Росії і Англії. Матч відбудеться за підтримки футбольного клубу "Тоттенхем Хотспур" і "Спартак Москва" і при інформаційній підтримці інтернет-порталу Чемпіонат.ру.

Перед проведенням товариської гри уболівальники "Спартака" відвідають урок російської мови в лондонській школі Хайгейт. Вони розкажуть дітям про свій клуб, а найкращі питання будуть відзначені пам"ятними подарунками від футбольного клубу "Спартак-Москва". Як почесний гість товариського матчу між уболівальниками запрошений нападаючий національної збірної команди Росії і "Тоттенхем Хотспур" Роман Павлюченко.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Тоттенхема" і "Спартака" зіграють товариський матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі