середа, 03 вересня 2008 10:57

Вболівальники "Наполі" в першому ж турі заслужили дискваліфікацію на сезон

Вболівальникам італійського футбольного клубу "Наполі" заборонили відвідувати виїзні матчі команди до кінця сезону-2008/09, повідомляє Лента.Ру. Рішення було прийняте міністерством внутрішніх справ Італії спільно з футбольною владою країни. 31 серпня фанати "Наполі" влаштували погром в поїзді, на якому вони їхали до Риму на матч першого туру чемпіонату країни з клубом "Рома".

Під час подорожі фанати вибивали скло і ламали сидіння. Загальний збиток, нанесений поїзду, оцінюється в 500 тисяч євро. Четверо працівників залізниці і контролер отримали травми.

Міністр внутрішніх справ Італії Роберто Мароні заявив, що всі вболівальники, що брали участь в безпорядках, а також ті, хто є членом фан-клубу "Наполі", не зможуть відвідувати виїзні матчі команди. Мароні назвав поведінку фанатів недозволенною.

Президент Федерації футболу Італії Джанкарло Абете назвав заходи, прийняті владою країни, необхідними. За словами Абете, на матчах не повинно бути людей, що наносять збитки іміджу світового футболу.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Наполі" в першому ж турі заслужили дискваліфікацію на сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі