четвер, 24 травня 2007 11:26

Вболівальники "Мілана" всю ніч святкували перемогу

Відразу після фінального свистка, що сповістив про закінчення фінального матчу Ліги чемпіонів між "Міланом" і "Ліверпулем", в якому італійський клуб виграв сьомий трофей провідного європейського клубного змагання, обігравши підопічних Бенітеса з рахунком 2:1, в Мілані почалося святкування цього досягнення, повідомляє championat.ru.

Головна площа міста Piazza del Duomo була забита повністю фанами "россонері", які спостерігали за грою свого клубу на величезному екрані, повідомляє агентство Reuters. Два голи Філіппо Індзагі привели вболівальників в екстаз, тоді як м"яч Куйта примусив фанів принишкнути в страсі, що повториться історія дворічної давнини, коли "Мілан" вигравав 3:0, а в результаті програв в серії пенальті.

Але, цього разу гравці "россонері" вистояли і довели матч до перемоги в основний час. Вся площа завелася в емоційному танці із застосуванням феєрверку. У окрузі не було видно жодного уболівальника "Інтера" – головного ворога "Мілана". Всю ніч люди в червоно-чорному їздили по місту на мопедах і машинах, створюючи неймовірний гул і виспівуючи пісні, розмахуючи величезними прапорами.

- Ми грали не дуже добре і "Ліверпуль" мав більше шансів на перемогу, але це не важливо, тому, що нам ця перемога була потрібна більше і ми її добилися, – розповів уболівальник "россонері" Фабіо Мауро.

Нагадаємо, що УЄФА заборонило "Мілану" цього сезону брати участь в Лізі чемпіонів після корупційного скандалу в італійському футболі. Але пізніше покарання клубу було пом"якшене.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Мілана" всю ніч святкували перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі