пʼятниця, 31 жовтня 2008 14:58

Вболівальники "Дніпра" прийшли на стадіон в костюмах і краватках (ФОТО)

Вболівальники "Дніпра", які змусили про себе говорити всю Україну після інциденту в Одесі, вирішили під час виїзду до Олександрії на кубковий матч 1/8 фіналу покращити свій імідж. Декілька десятків дніпропетровських "ультрас" прибули на кубковий матч одягнені в костюми і краватки.


Свій зовнішній вигляд вони доповнили банером "Футбол - для нас завжди свято", який нагадує незабутню сцену з класичної кінокомедії "Пригоди Шуріка". Але в позитивному образі вдалося протриматися лише 80 хвилин, після чого буквально на рівному місці почалася сутичка з "Беркутом".

Згасла вона досить швидко, але у деяких сорочки і краватки були безнадійно забруднені, та і не всі сидіння на стадіоні "Ніка" залишилися цілісінькими. Матч "Дніпро" програв по пенальті 6:5 і вилетів з подальшого розіграшу Кубка України. А кривдник дніпрян ПФК "Олександрія" з першої ліги у чвертьфіналі зіграє з "Шахтарем".

sport.com.ua

ФОТО: fcdnipro


Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Дніпра" прийшли на стадіон в костюмах і краватках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі