неділя, 15 серпня 2010 16:33

Вболівальники "Дніпра" напали на автобус фанатів "Металіста"

Вболівальники "Дніпра" напали на автобус фанатів "Металіста"

Вболівальники дніпропетровського "Дніпра" не обмежилися зкиданням під час суботнього матчу 6-го туру чемпіонату України проти "Металіста" (0:1) в арбітрів та гостей з Харкова пляшками, запальничками, монетами, димовими шашками і т. д.

Бійці "Беркута", не випускали фанів "Металіста" близько 40 хвилин зі стадіону, ще стільки ж кружляли колоною по місту, щоб збити з пантелику дніпропетровський "месників". Але тактика правоохоронців до кінця не спрацювала.

У декількох кілометрах від обласного центру колону автобусів чекали охочі до помсти дніпропетровці. Один з каменів, запущений кимось з фанатів "Дніпра" чудом не покалічив харківського журналіста, який знаходиться в автобусі. Тільки завдяки подвійному склопакету, медійнику вдалося уникнути серйозних травм. При цьому перше скло було рознесено вщент.

В 30-40 кілометрах від Дніпропетровська, коли автобус з уболівальниками харківської команди припаркувався поблизу автозаправки, кілька десятків фанатів "Дніпра" вискочивши зі своїх машин, напали знову. Тепер вже користуючись тим, що міліції поблизу не було.

Під час нападу вони розбили кілька вікон, і користуючись тимчасовою чисельною перевагою, побили кількох харків'ян.

Злякавшись підмоги (велика частина харківських уболівальників була в цей час в магазині) спішно поїхали на легкових автомобілях. Правда, при цьому захопивши з собою кілька пакетів з автобуса з речами і їжею, і закинувши всередину сміттєву урну. "Передайте привіт харківському руху" - виїжджаючи, кричали вони уболівальникам "Металіста".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "Дніпра" напали на автобус фанатів "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі