понеділок, 11 серпня 2008 11:06

Вболівальникам "Спартака" виділять тільки 850 місць на стадіоні

Два сектори будуть виділені в найближчу середу вболівальникам київського "Динамо" в Лужніках на першому матчі 3-го відбірного раунду Ліги чемпіонів зі "Спартаком".

З понеділка вони можуть придбати квитки в касах стадіону, пред"явивши український паспорт, а за відсутності такого - в московській філії динамівського фан-клубу. До вчорашнього вечора заявки охочих підтримати віце-чемпіонів України в столиці Росії приймалися в головному офісі київського клубу.

Київське "Динамо" виділило 850 квитків для вболівальників "Спартака" на матч-відповідь 3-го відбірного раунду Ліги чемпіонів, який відбудеться 27 серпня в українській столиці. "В умовах ажіотажу, що вже зараз виник навколо майбутньої гри, ми не могли, при всій пошані до суперника, вийти за рамки обов"язкової квоти - 5 відсотків від загальної місткості стадіону, - прокоментував вчора ситуацію президент киян Ігор Суркіс. - вболівальники динамівців нас просто не зрозуміли б".

Суркіс завірив, що безпека на трибунах стадіону імені Валерія Лобановського і навколо нього в день матчу з віце-чемпіонами Росії буде забезпечена. Президент Динамо звернувся до прихильників клубу із закликом поводитися цивілізовано, щоб футбольне свято не було затьмарене інцидентами, що часто мали місце на зустрічах киян зі "Спартаком".

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Вболівальникам "Спартака" виділять тільки 850 місць на стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі