субота, 15 листопада 2008 16:11

Вболівальникам "Динамо" поставлять туалети та організують окремі магазинчики

У неділю "Шахтар" спробує хоч якось прикрасити невдалий сезон, який складається з дострокового вильоту з плей-офф Ліги чемпіонів і 15-очкового відставання від "Динамо" в чемпіонаті. На завтрашньому поєдинку гірників проти "Динамо" очікується більше тисячі фанів киян.

"Ми готові зустріти прихильників "Динамо", - повідомив нам глава служби безпеки "Шахтаря" Олексій Алєксєєв. - Сподіваюся, що нічого надзвичайного не станеться. Хоча міліція і працюватиме в посиленому режимі. З Києва була заявка на 900 місць. Але ми про всяк випадок зарезервували для гостей два сектори - 1 600 місць, це якщо підтягнуться ще і неорганізовані вболівальники. Фанам "Динамо" буде наданий окремий туалет на Південній стороні та виділені три торгові точки, які обслуговуватимуть тільки приїжджих. Це зроблено для того, щоб, не позбавляти їх елементарних зручностей, максимально обмежити контакти з місцевими вболівальниками".

Текстову онлайн-трансляцію поєдинку "Шахтар" - "Динамо" читайте завтра на сайті "Gazeta.ua" о 15:30.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Вболівальникам "Динамо" поставлять туалети та організують окремі магазинчики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі