середа, 23 березня 2011 08:48

Вболівальник "Зеніта" показав Роберто Карлосу банан

Перед матчем 2-го туру чемпіонату Росії "Зеніт" - "Анжі" (2:0) один з уболівальників пітерської команди привітав захисника гостей бразильця Роберто Карлоса бананом - безпосередньо перед грою, коли він і Анюков, як капітани команд, піднімали російський прапор з нагоди відкриття турніру в Петербурзі.

Пізніше "Зеніт" виступив з офіційною заявою щодо інциденту.

"У зв'язку з публікацією фотографії, на якій людина з трибуни зробила неетичний вчинок стосовно капітана ФК "Анжі" Роберто Карлоса, ФК "Зеніт" заявляє, що спільно з правоохоронними органами проведе розслідування даного епізоду.

Ми ще раз нагадуємо про неприпустимість проявів расової нетерпимості. Футбол об'єднує людей у всьому світі незалежно від їх соціального стану, кольору шкіри і віросповідання.

Ми завжди докладали максимум зусиль щодо недопущення подібних ситуацій, однак національну нетерпимість і агресію на трибунах можна подолати тільки спільними зусиллями правоохоронних органів, РФС і клубів", - йдеться в заяві на офіційному сайті "Зеніту".

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "Зеніта" показав Роберто Карлосу банан ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі