середа, 04 травня 2011 16:24

Вболівальник "влетів" на 20 тисяч фунтів на матчі "Барселона" - "Реал"

Вболівальник "влетів" на 20 тисяч фунтів на матчі "Барселона" - "Реал"

Невідомий вболівальник програв 20 тисяч фунтів стерлінгів, зробивши ставку на вихід мадридського "Реала" у фінал Ліги чемпіонів. Ставка була зроблена в британській букмекерській конторі William Hill напередодні повторного півфінального матчу "Реала" з "Барселоною", повідомляє інтернет-видання Goal.com. "Реал" зіграв внічию 1:1 і вилетів з турніру.

27 квітня в першому півфінальному матчі "Барселона" перемогла "Реал" в Мадриді з рахунком 2:0. Таким чином, для виходу у фінал у матчі-відповіді "Реалу" треба було вигравати з різницею в два м'ячі або більше (за рахунку 2:0 було б призначено додатковий час).

Перед матчем-відповіддю ставки на загальну перемогу "Реала" приймалися з коефіцієнтом 17. Таким чином, якщо б мадридська команда вийшла у фінал, то 20 тисяч фунтів перетворилися б у 340 тисяч.

Суперник "Барселони" по фіналу визначиться 4 травня після матчу "Манчестер Юнайтед" - "Шальке". Минулого тижня "МЮ" здобув виїзну перемогу з рахунком 2:0.

Фінал Ліги чемпіонів пройде 28 травня в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Букмекери вже зараз вважають фаворитом вирішального матчу "Барселону". Ставки на її перемогу приймаються з коефіцієнтом 1,44.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "влетів" на 20 тисяч фунтів на матчі "Барселона" - "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі