понеділок, 25 серпня 2008 20:14

Вбивця дітей потрапив у ролик Олімпіади-2012

Неприємний для британської влади скандал відбувся під час церемонії закриття пекінської Олімпіади-2008. Як повідомляє "ІТАР-ТАРС", присутнім на стадіоні "Пташине гніздо" глядачам був показаний трихвилинний фільм про Лондон, столицю Олімпійських ігор - 2012, в якому фігурував портрет Міри Хіндлі. Ця жінка в 1966 році разом із співучасником убила чотирьох дітей та до самої своєї смерті в 2002 році відбувала довічне ув"язнення.

Фільм повинен був представити переваги столиці наступної олімпіади. Зокрема, в одному з епізодів глядачі побачили портрет Хіндлі, яка вважається одним з найжорстокіших вбивць в історії Англії. Неприємний епізод відбувся під час передачі олімпійської естафети Великобританії, яка була частиною церемонії закриття. Ігор-2008.

Офіційний представник уряду Великобританії та мерія Лондона засудили авторів фільму. У своє виправдання туристична служба "Відвідайте Лондон", яка підготувала ролик, відзначила, що цей фільм є витвором мистецтва.

Столиця Великобританії стане першим містом в історії, яке прийме Олімпіаду втретє. Раніше в Лондоні проходили Ігри 1908 та 1948 років.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця дітей потрапив у ролик Олімпіади-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі