вівторок, 19 травня 2020 09:51

Василь Ломаченко уникає бою, вважає американський боксер Теофімо Лопес

Василь Ломаченко уникає бою, вважає американський боксер Теофімо Лопес
Василь Ломаченко і Теофімо Лопес можуть зістрітися на ринзі. Фото: https://www.boxingscene.com

Василь Ломаченко уникає бою за титул абсолютного чемпіона світу - вважає американський боксер Теофімо Лопес.

"Ми просто хочемо побачити, що він не тікає від бою. Я думаю - тільки не втікай. Дай мені можливість говорити моє лайно і відповісти за мої слова в ринзі. Я просто хочу, щоб ти не тікав від цього бісового поєдинку. Тому що всі хочуть, щоб він відбувся", - сказав Лопес. Про це повідомляє Boxingscene.

У разі, якщо поєдинок з Ломаченком за титул абсолютного чемпіона світу не відбудеться, то Лопес перейде з легкої ваги (до 61,2 кг) у напівсередню (до 63,5 кг).

"Я планую набрати вагу. Перша напівсередня буде наступною. Це дуже близько. Зараз я підтримую себе у формі. Якщо я цього не робитиму, буду завеликим для легкої ваги. Я все ще росту. Я повинен переконатися, що недарма підтримую форму, і ми ще проведемо кілька боїв у легкій вазі, перш ніж я піднімуся в наступний дивізіон", - додав Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченку хочуть зменшити гонорар у 4 рази

Лопес є чемпіоном світу за версією IBF (Міжнародної боксерської федерації). Ломаченко володіє титулами WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації) та WBA (Всесвітньої боксерської асоціації).

Останній поєдинок Лопеса відбувся 14 грудня. Він нокаутував Гана Річарда Комі у другому раунді тієї ночі, щоб виграти титул IBF у легкій вазі в Медісон Сквер Гарден.

Бій між українським боксером Василем Ломаченком та американцем Теофімо Лопесом може не відбутися через зменшення гонорару боксерам.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко уникає бою, вважає американський боксер Теофімо Лопес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі