четвер, 17 січня 2008 11:15

Вантажівка збила велогонщика під час тренувань

15 січня під час тренування загинув відомий шотландський велогонщик Джейсон Макінтайр, який повинен був представляти Великобританію на Олімпійських іграх у Пекіні.

Трагічний інцидент стався недалеко від будинку спортсмена у місті Форт Вільям. 34-річного чемпіона Великобританії в гонках на час збила вантажівка. Спортсмена намагалися доставити в лікарню на вертольоті, проте по дорозі в госпіталь велосипедист помер.

Джейсон Макинтайр загинув через день після того, як стало відомо про включення велогонщика до складу збірної на Ігри Британської Співдружності-2010.

- Він був кращим велогонщиком Шотландії і одним з кращих у Великобританії. Він перебував на вершині своєї кар"єри, - сказав колишній тренер шотландської команди Брайан Сміт.

Минулого року Джейсон Макінтайр побив рекорд Шотландії в гонці на десять миль, який раніше належав його співвітчизникові Грему Обрі.

telegraf.by

Зараз ви читаєте новину «Вантажівка збила велогонщика під час тренувань ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі