середа, 16 січня 2008 14:42

Вандали спалили офіс футбольної асоціації Ізраїлю і погрожуют убити її голову

Напередодні був підпалений офіс Ізраїльської футбольної асоціації на стадіоні в Рамат-Гані, що завдало приміщенню значних матеріальних збитків. Вандали також залишили на стінах написи, направлені проти голови ІФА Аві Лузона.

Злочинці написали декілька гасел, серед яких "Бейтар", "Лузон мертвий" і "Ми тебе вб"ємо". Поліція почала розслідування. Є підстави вважати, що інцидент став наслідком напружених відносин уболівальників "Бейтара" і голови ІФА.

Нагадаємо, що за рішенням Ізраїльської футбольної асоціації вболівальники не були допущені на матч "Бейтар" - "Бней Сахнін". Власник команди Аркадій Гайдамак назвав це рішення "ганьбою для всього ізраїльського футболу", а Аві Лузона - "провокатором".

Але з іншого боку він також сказав, що засуджує будь-які прояви насильства своїх футбольних фанів: "Я закликав всіх уболівальників "Бейтара" проявляти обачність і утриматися від випадів у бік адміністрації ІФА. Якщо агресивність в поведінці вболівальників мого клубу не припиниться, мені доведеться відмовитися від володіння "Бейтаром" і припинити йому фінансову допомогу".

News ru.co.il
Зараз ви читаєте новину «Вандали спалили офіс футбольної асоціації Ізраїлю і погрожуют убити її голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі