пʼятниця, 03 жовтня 2008 15:52

Ван дер Сар повертається у ворота збірної Голландії

Головний тренер збірної Голландії з футболу Берт ван Марвейк викликав до команди воротаря "Манчестер Юнайтед" Едвіна ван дер Сара, який оголосив про закінчення міжнародної кар"єри після Євро-2008. Ван дер Сар погодився допомогти своїй збірній, що втратила через травму двох провідних голкіперів, повідомляє Reuters.

Пошкодження отримали основний воротар голландської команди Мартін Стекеленбург з "Аяксу", а також його дублер Хенк Тіммер з "Фейенорду". Не дивлячись на отриману травму, Тіммер потрапив у число гравців, які готуватимуться до матчів відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року проти Ісландії та Норвегії.

Ван Марвейк підкреслив, що ван дер Сар повернеться в збірну лише на матчі з ісландцями та норвежцями. За словами головного тренера, воротар "Манчестера" був дуже здивований, коли отримав виклик у збірну, але погодився допомогти команді. Ван Марвейк планує випустити ван дер Сара в основному складі в обох зустрічах. Наразі на рахунку голкіпера 128 матчів за збірну Голландії.

Варто відзначити також, що виклик у команду отримав півзахисник "Реалу" Веслі Снейдер, що нещодавно відновився після травми. Ван Марвейк відзначив, що Снейдер точно не зіграє з Ісландією (11 жовтня), але, можливо, вийде на поле в матчі з Норвегією (15 жовтня). У першій грі відбірного турніру ЧС-2010 голландці перемогли на виїзді Македонію (2:1).

Зараз ви читаєте новину «Ван дер Сар повертається у ворота збірної Голландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі