середа, 06 червня 2007 13:53

Ван Бастен примирився з ван Ністелроем

  Руд ван Ністелрой
Руд ван Ністелрой

Наставник національної збірної Нідерландів Марко ван Бастен, 42 роки, вірить в можливості нападника мадридського "Реалу" Руда ван Ністелроя, 30 років, якого знов викликав в команду після тривалої перерви, інформує www.euro-football.ru.

- Конфлікт між нами вже позаду. Я сподіваюся, він буде важливим гравцем для нас. У нас є і інші футболісти, здатні перемагати, але я радий, що тепер у нас більше можливостей для вибору, – заявив ван Бастен.

В 2006 році ван Бастен публічно розкритикував фізичний стан Ван Ністелроя і вивів його зі складу національної збірної. Було зроблено декілька спроб перемир"я, але досягти його вдалось лише зараз. Ван Ністелрой є одним із кращих бомбардирів країни - у 54 матчах він відзначився 28 раз.

В останніх двох турах відбіркового турніру Євро-2008 збірна Нідерландів не грає, тому сьогодні, 6 червня, проведе товариську зустріч на виїзді зі збірною Таїланду.

Зараз ви читаєте новину «Ван Бастен примирився з ван Ністелроем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі