середа, 18 червня 2008 14:17

Ван Бастен чекає матч збірної Росії

Марко ван Бастен після перемоги над румунами (2:0) відзначив прекрасну атмосферу в таборі збірної і признався, що пильно стежитиме за грою шведів і росіян, в якій визначиться суперник голландців по чвертьфіналу.

- Дуже шкода, що ми залишаємо Берн, адже це місто подарувало нам немало радості, але регламент є регламент, - говорить тренер. - Три зустрічі, дев"ять очок, дев"ять голів - гадаю, ми можемо бути задоволені собою. В суботу нас чекає абсолютно інший поєдинок. Тепер все починається з нуля. В середу ми подивимося матч між збірними Росії і Швеції, після чого зможемо розібрати гру і зрозуміти, з ким гратимемо у чвертьфіналі. Сподіваюся, це буде не останній наш матч на турнірі. Від нас буде потрібно багато фізичних зусиль. У нас великий вибір виконавців, і я радий цій обставині. Я задоволений і тим фактом, що всі три матчі групового етапу ми провели на хорошому рівні. У нас хороші гравці, які володіють високою майстерністю і відмінно взаємодіють між собою. У команді чудова атмосфера, мої підопічні багато сміються. Якщо ми продовжимо грати в такому ж ключі, то я не знаю, як для нас закінчиться чемпіонат Європи. Сподіваюся, на нас чекає довгий шлях.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Ван Бастен чекає матч збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі