пʼятниця, 04 травня 2007 10:52

Вальверде визнав, що "Вердер" грав краще

Головний тренер "Еспаньола" Ернесто Вальверде, 33 роки, розуміє, що "Севілья" так просто не віддасть перемогу у фіналі Кубка УЄФА його команді. Але він також відзначив, що його гравці у фіналі будуть гранично мотивовані, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Звичайно, ми більш ніж щасливі сьогодні. Наша команда пройшла так далеко - не щодня добиваєшся права брати участь у фіналі. Бременці почали дуже добре і вийшли вперед. Суперник діяв краще за нас як в рівних складах, так і в меншості. Проте нам вдався відмінний відрізок у другому таймі і все стало складатися на нашу користь - особливо після м"яча у відповідь. Тепер ми вдруге у своїй історії вишли у фінал. З моменту першої участі клубу у вирішальному поєдинку пройшло 19 років. Отже, ми будемо гранично мотивовані. Це велике досягнення, особливо для такої команди, як наша. "Севілья" є володарем трофея і нинішній сезон проводить прекрасно. Они до цих пір зберігає шанс на перемогу в чемпіонаті, Кубку Іспанії та Кубку УЄФА. І вже точно не збираються віддати нам свій титул без боротьби, - сказав Вальверде.

Зараз ви читаєте новину «Вальверде визнав, що "Вердер" грав краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі