субота, 20 листопада 2010 12:44

Валуєву в грудні зроблять ще одну операцію

Валуєву в грудні зроблять ще одну операцію

Російському боксеру-важкоатлету Миколі Валуєву зроблять операцію на кисті. Операція запланована на другий тиждень грудня і пройде на півдні Німеччини. Про це спортсмен повідомив у своєму блозі на сайті Sportbox.Ru. Точне місце проведення операції боксер не вказав.

Валуєв розповів, що операція на лівому плечі, яку йому зробили в жовтні 2010 року, пройшла успішно. За словами боксера, відновлення проходить за планом.

Валуєв також написав, що Вальтер Вагнер, якого ЗМІ називали лікарем російського боксера, не працює з ним з 2006 року - після того, як Вагнер передав у ЗМІ "особисті" фотографії з лікарняної палати Валуєва, зроблені після операції на травмованих колінах.

Свій останній бій Валуєв провів у листопаді 2009 року, поступившись титулом чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) англійцю Девіду Хею. Влітку 2010 року Вагнер сказав, що Валуєва чекають важкі операції і, можливо, спортсменові доведеться завершити кар'єру. У жовтні 2010 року Валуєв був виключений з рейтингу WBC (Всесвітня боксерська рада) "на медичній підставі".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Валуєву в грудні зроблять ще одну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі