Ексклюзиви
пʼятниця, 08 липня 2011 09:35

Валуєв знімається в дитячому фільмі

Валуєв знімається в дитячому фільмі

Російський боксер Микола Валуєв, який не виходив на ринг з осені 2009 року, продовжує акторську кар'єру. В даний момент спортсмен знімається в одній з ролей дитячого повнометражного художнього фільму "Старовинний годинник".

Кінофільм буде представлений на Міжнародному благодійному фестивалі "Лучезарний Ангел", який проводиться під патронатом дружини Президента Російської Федерації С.В. Медведєвої, повідомляє Sports.ru.

Основою сюжетною лінією фільму є історія маленьких друзів, які приїхали на літній відпочинок до своїх бабусь, де вони знаходять чарівний годинник і для них починається "казка", повідомили Sports.ru у прес-службі фестивалю.

Це буде не перша кінострічка за участю боксера. Його фільмографія налічує вже чотири фільми: "Гра без правил" (2003 рік), "7 гномів: І цілого лісу мало" (2006 рік), "Кам'яна башка" (2008 рік) і "Шлях" (2009 рік).

Після бою Володимира Кличка з Девідом Хеєм російський боксер у своєму блозі написав, що судді були надто щедрі до українського боксера. Валуєв не виходив на ринг з листопада 2009 року, коли поступився своїм титулом чемпіона світу за версією WBA, програвши британцеві Девіду Хею, однак розглядає варіант повернення на ринг влітку цього року.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв знімається в дитячому фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути