середа, 25 квітня 2007 19:26

Валуєв змінить тренера

 

Підготовку до наступного поєдинку екс-чемпіон світу з боксу Ніколая Валуєва, 33 роки, почне з новим тренером, повідомляє sport.com.ua з посиланням на газету "Твій день". Про це розповів менеджер суперважковика Борис Дімітров.

– Манвел Габріелян як і раніше працюватиме з Валуєвим, – сказав Дімітров. – Але в його обов"язки входитиме загальна фізпідготовка. А керувати тренувальним процесом буде новий відомий тренер. Він повинен буде виправити і доповнити те, що не зміг зробити Габріелян. Правда, поки контракт з ним не підписаний. Тому хай ім"я його залишиться в таємниці.

За інформацією "Твого дня", знаменитий американський промоутер Дон Кінг продовжить співпрацю з Валуєвим. Колишній контракт Кінга з російським боксером був призупинений після програного матчу з Русланом Чагаєвим, але днями сторони уклали нову угоду.

– Дон Кінг працюватиме з нами до кінця наступного року. Він займатиметься організацією всіх наступних матчів Ніколая, – розкрив подробиці договору Дімітров.

Менеджери Валуєва вже визначилися з термінами проведення нового матчу Ніколая.

– Бій відбудеться в кінці вересня – початку жовтня, – сказав Борис Костянтинович. – Найближчим часом ми визначимося з суперником Коли з першої десятки WBA і почнемо переговори.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв змінить тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі