понеділок, 14 січня 2008 11:24

Валуєв зіграв Кам"яну голову

Валуєв зіграв Кам"яну голову

Екс-чемпіон світу з боксу Микола Валуєв зіграв головну роль у фільмі "Кам"яна голова".

Його герой - професійний боксер на прізвиську Кам"яна голова. За словами режисера картини Пилипа Янковського, боксера затвердили на роль після серйозного кастинга, і особливих проблем під час зйомок з ним не виникало. Свій фільм Янковский-молодший називає драмою і вважає, що після виходу картини на екран, Микола Валуєв відкриється багатьом абсолютно з іншого боку.

За сюжетом фільму герой Валуєва - талановитий боксер Єгор Головін втрачає пам"ять, а разом з нею - любов і сенс життя. Дуже швидко він потрапляє у поле зору сильних світу цього, які використовують його у своїй грі. Але у результаті, боксер, звичайно, зрозуміє все це і знайде в собі сили повернутися до колишнього життя.

Партнер Валуєва по фільму - поки що маловідомий у світі кіно Віталій Кіщенко. Говорячи про роль колишнього чемпіона світу з боксу, актор зізнався, що той зіграв у фільмі доброї душі людини.

- Дуже ніжного, що дуже властиве великим людям, - додав Кіщенко.

Коли фільм вийде на великі екрани, поки не повідомляється.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Валуєв зіграв Кам"яну голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі