четвер, 19 серпня 2010 13:35

Валуєв виграв 13 доларів у покер

Валуєв виграв 13 доларів у покер

Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв виграв 13 доларів. Спортсмен взяв участь в онлайн-турнірі з покеру. Валуєв змагався в офіційному онлайн-турнірі вдруге і посів 11-е місце. У першому турнірі боксер завершив боротьбу на ранній стадії, протримавшись у грі трохи більше 25 хвилин.

Про свій виграш Валуєв написав у блозі, який ведуть сам боксер і його тренер з покеру Ілля Городецький. За словами Валуєва, він собою задоволений, оскільки не тільки зайняв 11-е місце, але і "за півтора тижні навчився висловлюватися термінами покерних професіоналів".

Городецький, оцінюючи гру свого вихованця, зізнався, що результат Валуєва приємно здивував його. Тренер додав, що боксер допустив кілька помилок і йому треба ще багато чому навчитися. Коли Валуєв планує знову взяти участь в онлайн-турнірі з покеру, не уточнюється.

Валуєв, якому 21 серпня виповниться 37 років, двічі володів титулом чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). У своєму останньому бою в листопаді 2009 року він поступився цим звання британцеві Девіду Хею, програвши за очками. Коли росіянин знову вийде на ринг, невідомо.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Валуєв виграв 13 доларів у покер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі