пʼятниця, 27 лютого 2009 18:53

Валуєв став обличчям "комунальних систем"

З 1 березня ВАТ "Російські комунальні системи" (РКС) запускає акцію "Комунальна весна", в рамках якої боксер Микола Валуєв буде підтягувати платіжну дисципліну російських громадян.

Усміхнений важковаговик ростом 213 см з букетом пролісків буде красуватися на рекламних щитах в кількох російських містах, де діє РКС.


"Натхненне обличчя" боксера переконає боржників (SA)

"Ідея запросити Валуєва була пов"язана з тим, що треба якось боротися з боржниками, а реальних механізмів впливу на них немає, - розповідає представник РКС Людмила Воробйова, - людей лякають виселенням, але це не допомагає".

Тепер ставку в РКС роблять на "натхненне обличчя" боксера, відомого, зокрема, з історії з охоронцем спорткомплексу "Спартак". Вся кампанія - від концепції, до плакатів з російського гіганта - предмет творчості РКС.

Микола погодився брати участь у проекті на добровільних засадах

У своєрідною рекламної кампанії Валуєв, як з"ясувалося, бере участь на благодійних засадах. "Наше керівництво познайомив з Валуєва режисер фільму "Кам"яна Башка" Філіп Янковський. Микола погодився брати участь у проекті на добровільних засадах", - говорить Людмила Воробйова. Нагадаємо, що чемпіон світу з боксу за версією WBA дебютував у фільмі, як актор, у головній ролі.

У Федеральній службі судових приставів Росії інформація про сміливий проект РКС викликала неоднозначну реакцію. "Важко сказати наскільки такий підхід ефективний, - говорить керівник прес-служби ФССП Росії Наталія Селіванова, - можливо, варто було б використовувати комбінацію образів, щось більш толерантніше", - цитує Селіванову SA з посиланням на dp.ru.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв став обличчям "комунальних систем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі