понеділок, 14 липня 2008 10:36

Валуєв розпочав підготовку до бою проти Руїса

Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Микола Валуєв в німецькому Нюрнберзі вже розпочав підготовку до призначеного керівництвом Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) поєдинку за вакантний тимчасовий титул проти другого номера рейтингу, екс-чемпіона Джона Руїза.

Організатор цього поєдинку, а також дата його проведення будуть визначені в ході конкурсу, який відбудеться 21 липня в Панамі.

Нагадаємо, що WBA призначила поєдинок Валуєв-Руїз після того, як діючий володар чемпіонського титулу Руслан Чагаєв отримав серйозну травму і вибув з ладу до кінця цього року.

До 26 червня 2009 року Чагаєв повинен буде зустрітися з переможцем бою Валуєв-Руїз, інакше він буде позбавлений чемпіонського титулу.

Зараз Микола Валуєв тренується в спортивному залі, що належить вірменському боксеру Олександру Авдіяну, який з 2001 року виступає в Німеччині. У цьому залі Микола готувався і до свого попереднього поєдинку проти екс-чемпіона WBO Сергія Ляховича, інформує Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Валуєв розпочав підготовку до бою проти Руїса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі