середа, 19 листопада 2008 13:55

Валуєв не хоче битися зі стариганом - Холіфілдом

Російський суперважкоатлет Ніколай Валуєв розповів про свого суперника по поєдинку, який відбудеться 20 грудня в швейцарському Цюріху, американця Евандера Холіфілда.

"Я ніколи не приховував, що спочатку не хотів цього бою. Неважко було здогадатися, що говоритимуть, що я із старим б"юся та ще й по габаритах він мені так поступається. Але потім з"ясувалося, що до дня, на який призначений бій, 20 грудня, нікого іншого знайти не вдасться, і довелося погоджуватися".

"Я не хотів зустрічатися з Холіфілдом зовсім не від недоліку пошани. Навпаки, я дуже поважаю Евандера, він жива легенда і суперник небезпечний. Перемога над ним нікому не гарантована і зараз. Досить пригадати його бій з Султаном Ібрагімовим, який хоч і виграв переконливо, але часом йому доводилося нелегко".

"Вся річ у тому, що я у будь-якому випадку, як це вже часто зі мною бувало, опиняюся в безвиграшній ситуації. Холіфілду 46 років, він набагато нижче за мене зростом, і всі говоритимуть тільки про це, і що б я не зробив - цього буде мало. Але коли я погодився на цей бій, мені стало все одно, що там говорили, говорять або говоритимуть. За моє життя стільки всього наговорили, що шкіра такою товстою стала. Загалом, зараз я просто готуюся до бою".

"Але якби вибір суперника залежав тільки від мене, зустрівся б на рингу з одним з братів Кличка. Але тут далеко не все від мого бажання залежить. Зараз, схоже, з"явилася на це якась надія. Начебто, надумали вони зі мною битися", - розповів Валуєв в інтерв"ю виданню "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «Валуєв не хоче битися зі стариганом - Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі