середа, 23 липня 2008 19:42

Валуєв готує Руїзу сюрприз

Екс-чемпіон світу за версією WBAНіколай Валуєв, який наприінці серпня повинен провести поєдинок за чемпіонський титул за цією версією проти американця Джона Руїза, розповів про підготовку до бою.

Підготовку до бою Микола зараз продовжує зі своїм тренером Олександром Зіміним в Санкт-Петербурзі.

"У кожного суперника своя специфіка. Природно, я не відкриватиму власні секрети, раптом Руїз прочитає це інтерв"ю. Скажу лише, що готую йому сюрприз. Як і Чагаєв, американець не дуже високого зросту. Це означає, що буде потрібно менше часу на перебудову. А ось те, що він правша, додає головного болю. Адже готуючись до поєдинку з Чагаєвим, як партнерів для спарингів ми використовували ліворуких боксерів. Я не вдаватимуся до подробиць - такі мої правила. Поки не відчуваю, що десь від мене йде спортивна форма. Сподіваюся, до кінця серпня буду у повному порядку. Не раз говорив, що мрію битися з Чагаєвим і відібрати у нього титул. Ради цієї мети готовий працювати стільки, скільки необхідно", - сказав Валуєв.

"Спорт день за днем"

Зараз ви читаєте новину «Валуєв готує Руїзу сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі