пʼятниця, 23 лютого 2007 17:11

Валуєв досяг нової експертизи побитого охоронця

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Микола Валуєв, 33 роки, досяг додаткової судово-медичної експертизи охоронця спорткомплексу "Олімпійський" Юрія Сергєєва, повідомляє Лєнта.ру. Боксер намагається довести, що Сергєєв перебільшив ступінь тяжкості пошкоджень, завданих йому Валуєвим під час конфлікту в 2006 році.

У січні 2006 року між спортсменом і охоронцем стався інцидент, після чого Сергєєв звинуватив Валуєва в завданні численних ударів (їх кількість, за версією охоронця, досягала сорока). Що стосується Валуєва, то він стверджував, що відштовхнув Сергєєва від своєї дружини, після чого той впав і вдарився об поручні.

Проведена експертиза встановила, що боксер завдав охоронцю пошкодження середнього ступеня тяжкості, з чим не згоден Валуєв. Тепер фахівцям належить, вивчивши матеріали справи, дати відповідь "про кількість точок прикладання сили і про ступінь тяжкості тілесних ушкоджень, а також про можливість відповідності їх обставинам, вказаним сторонами процесу".

Нещодавно Валуїв погодився покрити витрати на лікування Сергєєва (41 тис. рублів). Що стосується компенсації за моральні збитки, то це питання вирішуватиметься в суді.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв досяг нової експертизи побитого охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі