субота, 27 листопада 2010 10:56

Валерій Яремченко очолив "Іллічівець"

Валерій Яремченко очолив "Іллічівець"

Маріупольський "Іллічівець" отримав нового наставника, яким став тренер молодіжної команди донецького "Шахтаря" Валерій Яремченко.

Після матчу 19-го туру чемпіонату України з футболу "Іллічівець" - "Кривбас" почесний президент маріупольців Володимир Бойко оголосив Валерія Яремченка новим наставником команди.

За словами тепер уже екс-наставника молодіжки донецького "Шахтаря", він не виключає, що деякі з його підопічних перейдуть в маріупольську команду. Причому, з урахуванням того, що "Іллічівець" пропустив у першій частині сезону більше за інших, посилена буде саме лінія оборони.

Що до найближчих планів, то в неділю футболісти відправляться у відпустку, а про те, коли розпочнуться перші тренування, Яремченко оголосить пізніше.

Відзначимо, що 26 листопада в останньому в цьому році, 19-му, турі української Прем'єр-ліги маріупольський "Іллічівець" розійшовся миром з криворізьким "Кривбасом".

Раніше головний акціонер холдингової компанії СКМ, якій дістався меткомбінат ім. Ілліча, Рінат Ахметов заявив, що ФК "Іллічівець" чекає прекрасне майбутнє.

За матеріалами Корреспондент, Террикон

Зараз ви читаєте новину «Валерій Яремченко очолив "Іллічівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі