понеділок, 03 вересня 2007 17:01

Вакуленко: коли їхала на US Open, думала, що не готова

Юлія Вакуленко вийшла у четверте коло Відкритого чемпіонату США з тенісу. Українка розповіла, що не зациклюється на якихось завданнях на цьому турнірі, повідомляє "Спорт-Експрес".

- Перед Відкритим чемпіонатом США я грала мало і не дуже добре. Коли їхала сюди, нічого значного не планувала, думаючи, що не готова до турніру. Навіть сумнівалася, що зможу подолати перше коло. Сконцентрувалася на першому матчі, виграла його. Задумалася про другий. Нічого не загадувала наперед, мабуть, тому і не відчувала тиску. Сама на себе не давила. А навіщо? Адже відчувала, що не готова, а в таких випадках намагаюся себе не пресингувати. Людина повинна бути другом сам собі: допомагати собі, заспокоювати, а не заводити або роз"ятрювати душу, - підкреслила Вакуленко. - Мабуть, головне завдання - бути здоровою. І ще - отримувати задоволення від гри. Якщо ці два компоненти співпадуть, то можна досягти дуже багато чого, результат вийде відповідний.

Зараз ви читаєте новину «Вакуленко: коли їхала на US Open, думала, що не готова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі