неділя, 23 лютого 2020 10:03

Вайлдер потрапив до лікарні після бою з Ф'юрі

Вайлдер потрапив до лікарні після бою з Ф'юрі
Вайлдер двічі побував у нокдауні

Колишній чемпіон світу WBC в суперважкій вазі "Бронзовий бомбардувальник" Деонтей Вайлдер прокоментував першу поразку в кар'єрі, якої він зазнав від Тайсона Ф'юрі рано вранці 23 лютого в Лас-Вегасі. Американець визнав, що суперник був кращим, але висловив невдоволення тим, що його команда зупинила поєдинок. Також після бою з'явилася інформація, що покинувши ринг, Вайлдер відправився прямо в лікарню.

"Зі мною все в порядку. Таке трапляється. Сьогодні переміг кращий, але мій кут викинув рушник. Я був готовий піти на щиті. У мене були деякі справи в цьому поєдинку. Немає виправдань, сталося те, що сталося. Але хотів би , щоб моя команда дозволила піти мені на щиті. Я воїн. Ф'юрі показав відмінний виступ. Ми повернемося сильніше ", - цитує розчарованого Деонтея "Сегодня".

Після сьогоднішнього бою в активі 31-річного Тайсона Ф'юрі стало 30 перемог при одній нічиїй - британець зберіг статус непереможеного боксера. У свою чергу, 34-річний Деонтей Вйлдер зазнав першої поразки при 42 перемогах і 1 нічиї.

У першому бою між Ф'юрі і Вайлдером, який пройшов в грудні 2018 року, була зафіксована нічия. І тоді двічі в нокдауні побував Тайсон Ф'юрі.

Зараз ви читаєте новину «Вайлдер потрапив до лікарні після бою з Ф'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі