четвер, 07 червня 2007 17:10

Вагнер Лав поїде на Уемблі?

Ще одним клубом, що зацікавився нападаючим московського ЦСКА і збірної Бразилії Вагнером Лавом, став англійський "Міддлсбро". За повідомленням британських ЗМІ, за грою футболіста в товариському матчі Англія - Бразилія (1:1), який проходив в Лондоні, спостерігав головний тренер клубу Гарет Саутгейт.

Повідомляється, що бразилець повинен замінити австралійця Марка Відуку, що пішов до "Ньюкаслу". Сам же Вагнер буде єдиним представником чемпіонату Росії на Кубку Америки, що стартує 26 червня у Венесуелі. Головний тренер "пентакампеонів" в середу обнародував склад команди на турнір, куди з клубів колишнього СРСР окрім Вагнера увійшов і півзахисник донецького "Шахтаря" Елано.

Прес-служба самарських "Крылья Советов" спростувала повідомлення про переговори щодо придбання 27-річного бразильського півзахисника чеської "Сигми" Меліньо. Цей футболіст знаходився у сфері інтересів "Крыльев Советов" кілька місяців тому, але всі переговори про його трансфер до Самари давно припинені.

Півзахисник збірної Гани і грозненського "Тереку" Ларрі Кінгстон, що провів півроку в оренді в "Хартсі", остаточно викуплений шотландським клубом. Причому сам Кінгстон надзвичайно радий цій події. "Я щасливий, що гратиму в Единбурзі. Зроблю все, щоб допомогти моїй команді добитися успіхів в Шотландії і на європейській арені". Цікаво, що раніше Кінгстон в одному з інтерв"ю розповідав про своє життя в Росії, де відзначав високий рівень расизму в Москві під час перебування в "Локомотиві". Також він cказав, що був би радий бачити в своїй новій команді і колишнього одноклубника по "Локомотиву" Гарі О"Коннора. - повідомляє сайт www.gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Вагнер Лав поїде на Уемблі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі