вівторок, 13 січня 2009 13:20

Вадим Рабинович продав "Арсенал" Коломойському

Вадим Рабинович продав "Арсенал" Коломойському

Як повідомляє "Чемпіон" в керівництві української Прем`єр-Ліги, 11 січня відбулася передача київського "Арсенала" новим власникам, які будуть представляти Коломойського. Яка надалі буде роль в клубі Вадима Рабиновича, зважаючи на їхні відносини з Коломойським, поки не відомо.

Втім вже нові власники зробили перші кадрові зміни. Зі своїх посад звільнені генеральний директор клубу Микола Примак, віце-президент Віктор Головко та головний бухгалтер.

Але на цьому ще не все. У футболістів і працівників ФК "Арсенал" вже затримка по зарплатні в два місяці і "старі" начальники команди порадили з приводу заборгованості звертатися до нових господарів...

Найближчим часом футболістам "Арсеналу" будуть представлені нові керівники клубу, які збираються суттєво перетасувати і склад команди.

Узяти коментар із приводу продажі клубу у Вадима Рабиновича не вдалося, оскільки його мобільний не відповідав, а у прес-службі "Арсеналу" порадили звертатися до керівників клубу.

Зараз ви читаєте новину «Вадим Рабинович продав "Арсенал" Коломойському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі