вівторок, 12 липня 2011 15:59

У Танзанії пропали 13 футболістів

У Танзанії пропали 13 футболістів

Тринадцять гравців ерітрейского футбольного клубу "Ред Сі" без вісті пропали в Танзанії, повідомляє Рейтер з посиланням на секретаря танзанійської федерації футболу (ТФФ).

"Ред Сі" брав участь у кубку Союзу східних і центральних футбольних асоціацій Африки (КЕСАФА) і 6 липня поступився в 1 / 4 фіналу майбутньому переможцеві танзанійській команді "Янг Ефріканс". Футболісти повинні були відлетіти з Танзанії в суботу, але до аеропорту прибули тільки 13 з 26 гравців, які вирушили на турнір.

"Деякі члени команди намагалися проставити митну відмітку у паспорти відсутніх гравців, але коли ми їх перерахували, виявилося, що 13 футболістів пропали", - заявив секретар ТФФ.

Танзанія часто служить перевалочним пунктом для нелегальних мігрантів із Сомалі, Ефіопії та Еритреї, які розраховують потрапити в ПАР. Ерітрейські футболісти пропадають вже не вперше: у 2009 році 12 гравців національної збірної Еритреї зникли під час турніру в Кенії.

Зараз ви читаєте новину «У Танзанії пропали 13 футболістів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі