середа, 24 грудня 2008 15:21

В Росії директор футбольного клубу незаконно влаштував гравців на роботу

Генеральний директор футбольного клубу "Еліста" Валерій Бембінов оштрафований на 80 тисяч рублів за незаконне працевлаштування гравців команди в муніципальне підприємство "Енергосервіс", директором якого також був Бембінов. Таке рішення ухвалив міський суд Елісти, повідомляє lenta.ru з посиланням на РІА Новини. За оцінкою слідства, в результаті дій Бембінова "Енергосервіс" втратив 419,8 тисяч рублів.

У квітні 2005 року Бембінов дав вказівку своєму заступникові в "Енергосервісі" прийняти на роботу декількох чоловік, які згодом стали гравцями ФК "Еліста". До лютого 2006 року "Енергосервіс" платив футболістам зарплату, хоча фактично вони на підприємстві не працювали.

Суд визнав Бембінова винним в зловживанні повноваженнями і оштрафував його на суму 80 тисяч рублів.

Для Бембінова цей штраф став вже не першим. У жовтні 2008 року світовий суд Москви оштрафував Бембінова на п"ять тисяч рублів за те, що в 2006 році він не подав заяву про визнання ФК "Еліста" банкротом, хоча борг команди складав близько 700 тисяч рублів.

ФК "Еліста" був утворений в 2005 році замість розформованого "Уралана", чемпіонату Росії, який у минулому виступав у вищому дивізіоні. У 2006 році команда виступала в зоні Південь другого дивізіону, звідки була виключена через фінансові труднощі.

Зараз ви читаєте новину «В Росії директор футбольного клубу незаконно влаштував гравців на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі