вівторок, 21 серпня 2007 10:23

В "Соколі" з"явився перший російський легіонер

У понеділок головний тренер київського "Сокола" Олександр Сеуканд, назвав прізвище першого російського легіонера, що підсилить напад киян. Ним став 30-річний Вадим Аверкін з "Торпедо" (Нижній Новгород). У біографії форварда, окрім Нижнього Новгорода значаться виступи в хабаровському "Амурі" (2001 - 2004), новокузнецькому "Металургу" (2004 - 2006), ХК МВД (2006).

За словами наставника киян, Аверкін - досвідчений і грамотний хокеїст, що має хорошу характеристику , тому мова йде не про перегляд, а про залучення Вадима в основний склад "Сокола". Інформація про перехід Вадима Аверкіна в "Сокіл" підтверджена і на офіційному сайті ХК "Торпедо".

Крім того, Олександр Сеуканд розповів про найближчі плани команди: йдуть інтенсивні переговори із російськими клубами (зокрема, з клінським "Титаном") про проведення двох спарингів у Києві (імовірніше всього, 24-25 серпня). Потім "Сокіл" відправиться в Бєлгород, де на початку вересня братиме участь у розіграші Кубка Бєлогорья, повідомляє hockey.org.ua.

Зараз ви читаєте новину «В "Соколі" з"явився перший російський легіонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі