середа, 14 січня 2009 11:03

В НБА встановили рекорд точних триочкових кидків

Команда НБА "Орландо Меджік" встановила рекорд ліги за кількістю точних триочкових кидків в одному матчі. У виїзній грі регулярного чемпіонату проти "Сакраменто Кінгс" гравці "Орландо" реалізували 23 дальніх кидка. Зустріч, яка відбулася в ніч з 13 на 14 січня, завершилася перемогою "Меджік" з рахунком 139:107, повідомляє lenta.ru з посиланням на AssociatedPress.

Раніше рекорд за кількістю триочкових попадань в одному матчі (21 точний кидок) належав "Торонто Репторс" і був встановлений 13 березня 2005 року. 13 січня 2009 року рекордним став кидок захисника "Орландо" Джеремі Річардсона за 2 хвилини і 20 секунд до фінальної сирени.

П"ять триочкових попадань зробив Джамір Нельсон, по чотири - Джей.Джей. Редік і Кіт Боганс, по три - Хедо Туркоглу і Рашард Льюіс, по одному - Кортні Лі, Ентоні Джонсон, Джеремі Річардсон і Брайан Кук. Відзначимо, що найрезультативнішим у складі "Орландо" став центровий Дуайт Ховард (25 очок), який не зробив жодного триочкового кидка.

Зараз ви читаєте новину «В НБА встановили рекорд точних триочкових кидків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі