четвер, 17 липня 2008 14:06

В Лос-Анджелесі пройшов "Спортивний Оскар" (ФОТОРЕПОРТАЖ)
26

Кріштіану Роналду ще кульгає після операції
Кріштіану Роналду ще кульгає після операції
Зірка американського
Зірка американського "соккеру" Фредді Аду
Адріана Ліма подарувала поцілунок баскетболісту Марко Ярічу

В середу, 16 липня, в приміщенні Nokia Theater в Лос -Анджелесі відбулась традиційна церемонія нагородження призами ESPY Awards. Інколи її називають "спортивним Оскаром".

Це щорічна церемонія, яка створена за ідеєю спортивного кабельного телебачення США ESPN. Проводиться один раз на рік з 1993 року.

На ній найвідоміші спортсмени Північної Америки та світу отримують індивідуальні та командні нагороди за досягнення в змаганнях та навколо них за рік, що передував церемонії.

Кожного року, на зразок до найвідоміших церемоній нагороджень, ESPY має зоряного ведучого. Цього року ним став співак Джастін Тімберлейк. Щоб повеселити публіку і позбавити від нервовості номінантів, Тімберлейк, як і обіцяв напередодні, влаштував на сцені своє веселе шоу. Окрім виконання своїх основних обов"язків представлення номінантів, він ще встигав співати, танцювати і влаштовувати веселі номери з переодяганням.

При виконанні своїх пісень під час акції він змінював комічні спортивні костюми та пародіював світових спортивних знаменитостей.

На ESPY цього року традиційно з"їхались зірки світового футболу, баскетболу, американського футболу, зимових видів спорту, автоспорту. До них приєднались багато зірок акторського цеху, які оголошували переможців та охоче позували з ними перед камерами.

ФОТО: Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «В Лос-Анджелесі пройшов "Спортивний Оскар" (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі