середа, 04 липня 2007 20:43

В Кубку Інтертото зіграли "договірняк"

Після матчу Кубка Інтертото між естонським ТФМК і фінською "Хонкою" з Еспоо, що закінчився перемогою скандінавського клубу з рахунком 4:2, фінська газета "Iltalehti" припустила, що на результат зустрічі вплинули великі ставки в букмекерських конторах, повідомляє www.championat.ru.

Сума ставок на підсумок зустрічі склала ? 1,5 млн. при середньому показнику в декілька десятків тисяч євро. Причому, за даними газети, в британській конторі "Betfair"ставки робилися і після падіння коефіцієнта "Хонки" з 2,5 до 1,5 (зазвичай коефіцієнти підвищуються і падають за раз на одну десяту).

- Це складний юридичний казус, і за відсутності конкретних доказових матеріалів неможливо когось звинувачувати, – висловився із цього приводу президент Естонського футбольного союзу Айвар Похлак, признавшись, що дізнався про можливу змову за шість годинин до початку гри.

Керівник клубу ТФМК і віце-президент ЕФС Петро Седін заявив щодо цих звинувачень наступне:

- Мені відомо, що деякі букмекерські контори виключили цю гру з своїх програм – ставки виявилися неприродно високими. Якщо вдасться довести, що підозри дійсні, ми передамо справу в поліцію. Але за відсутності конкретних доказів що-небудь зробити неможливо.

Зараз ви читаєте новину «В Кубку Інтертото зіграли "договірняк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі