понеділок, 08 вересня 2008 17:57

В Київській області до Євро-2012 зведуть безпрецедентний комплекс (ФОТО)

12 вересня в c. Литвинівка Вишгородcького району відбудеться закладка першого каменя комплексу, концепція якого об"єднає спорт, бізнес і відпочинок, повідомляє boxnews.com.ua . Амбітний проект курорту обіцяє зробити непримітне селище одним з самих відвідуваних місць Київської області. Litvinovka Entertainment вже внесена до списку об"єктів, які повинні бути побудовані до "Євро-2012". У цьому комплексі зможуть жити і тренуватися учасники чемпіонату Європи з футболу.


У Литвинівці на ділянці 19,6 га побудують 5 готелів, багатофункціональну трансформовану арену на 5 000 місць, аквапарк, SPA, дельфінарій, олімпійський басейн і багато іншого. А навколо комплексу на 70 га буде організовано сафарі-парк.

Об"єкт зведуть до 2011-го року, а в 2012-му році він зможе прийняти одну-дві футбольні команди, які приїдуть на "Євро-2012". Нічого подібного комплексу Litvinovka Entertainment в Україні до цих пір не було.



Із спортсменів у Литвинівку на відриття приїдуть чемпіони K2 East Promotion: Юрій Нужненко, Віталій Русаль, Заурбек Байсангуров, В"ячеслав Узелков, Валерій Бражник, Автанділ Хурцидзе, Макс Бурсак та інші. Також чекають приїзду Яни Клочкової, Лілії Подкопаєвої, Олега Лісогора, Аліни Шатерникової, Ганни Бессонової, Юрія Кримаренко та Лариси Латиніної.
Зараз ви читаєте новину «В Київській області до Євро-2012 зведуть безпрецедентний комплекс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі