четвер, 15 травня 2008 17:03

В Києві пройде престижний Міжнародний турнір на призи братів Кличків

В Києві пройде престижний Міжнародний турнір на призи братів Кличків
В київському Палаці спорту, 23 травня, відбудеться Міжнародний турнір на призи братів Кличко.

У столиці України випробують свої сили перед боями за олімпійське золото кращі любителі зі всього світу - 150 спортсменів із понад двадцяти країн зустрінуться на рингу зі своїми передбачуваними суперниками на Олімпіаді в Пекині. Більшість з цих спортсменів є призерами чемпіонатів світу і Європи останніх років.

Україну на цьому турнірі представлятимуть всі вісім спортсменів, якы отримали олімпійські ліцензії на чемпіонаты світу-2007 в США і на відбірному турнірі 2008 р. в Італії. Це львів"янин Георгій Чигаєв (до 48 кг), одесит Василь Ломаченко (до 57 кг), Олександр Ключко з Миколаєва (до 60 кг), Олександр Стрецький (до 69 кг) з Дніпропетровська, Сергій Деревянченко (до 75 кг) з Миколаєва, Ісмаїл Сіллах (до 81 кг) з Маріуполя, Олександр Усик (до 91 кг) з Сімферополя і Вячеслав Глазков (понад 91 кг) з Луганська.

- На цьому турнірі глядачі зможуть побачити бокс високого рівня, - говорить віце-президент Федерації боксу України Ігор Гайдамак. - Гадаю, багато учасників турніру після Олімпіади перейдуть в професійний бокс, як свого часу це зробили Сергій Дзіндзірук, Андрій Котельник, Володимир і Віталій Кличко.

Організаторами турніру виступили Федерація боксу України, Фонд братів Кличко, Спорткомітет Міністерства оборони України, Міністерство у справах сім"ї, молоді і спорту України і Національний Олімпійський комітет України.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «В Києві пройде престижний Міжнародний турнір на призи братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі