понеділок, 01 грудня 2008 14:31

В іспанському футболі назріває корупційний скандал

Футболіст іспанської "Севільї" Хесулі розповів, що в минулому сезоні, коли він виступав за клуб першого дивізіону "Тенеріфе", йому запропонували програти вирішальний матч за вихід у вищу лігу (з "Малагою") за гроші. 15 червня "Тенеріфе" поступився "Малазі" з рахунком 1:2, але сам Хесулі в тому матчі не грав, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

"Малага" боролася за вихід у вищий дивізіон чемпіонату Іспанії з командою "Реал Сосьєдад" і вирішила це завдання після перемоги над "Тенеріфе". "Малага" забила вирішальний гол з пенальті, призначеного за гру рукою футболіста "Тенеріфе" Хуанми в своєму штрафному.

Пізніше Хесулі в телефонній розмові з президентом "Реал Сосьєдад" Іньякі Бадьолой розповів, що йому пропонували близько шести тисяч євро за те, щоб здати гру "Малазі". Не дивлячись на те, що футболіст не прийняв участі в матчі, він отримав ці гроші.

Розшифровка телефонної розмови Хесулі і Бадьоли була опублікована в газеті ElMundo. За інформацією видання, Федерація футболу Іспанії (RFEF) проведе розслідування звинувачень в адресу "Малаги".

Зараз ви читаєте новину «В іспанському футболі назріває корупційний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі