четвер, 25 серпня 2011 17:42

В Іспанії припинилися страйки футболістів

В Іспанії припинилися страйки футболістів

Асоціація футболістів Іспанії (AFE) оголосила про закінчення страйку, розпочатого у зв'язку з великими боргами клубів першого і другого дивізіонів перед гравцями, повідомляє AFP. Страйк почався 11 серпня, і через нього були скасовані матчі першого туру чемпіонату країни, які повинні були відбутися в минулий вік-енд.

Рішення про скасування страйку було прийнято 25 серпня за підсумками зустрічі представників AFE з керівництвом Професійної футбольної ліги Іспанії (LFP). Їм вдалося домовитися, аргументи влаштували обидві сторони.

Як відзначає іспанське видання Marca, помітний прогрес у переговорах був досягнутий ще на попередній зустрічі, яка почалася 24 серпня. Вона тривала більше 12 годин і закінчилася близько 05:00 25 числа.

Борги клубів першого і другого дивізіонів чемпіонату Іспанії перед гравцями (близько 200 футболістів) становлять близько 50 мільйонів євро. Кілька іспанських клубів є банкрутами і знаходяться під зовнішнім управлінням.

Матчі першого туру першого дивізіону чемпіонату Іспанії, які не відбулися в минулий вік-енд, перенесені на 21-22 січня 2012 року. У другому дивізіоні відкладені матчі будуть зіграні у травні.

Таким чином, перші ігри чемпіонату Іспанії у першому дивізіоні пройдуть 27 і 28 серпня. У першому матчі (27 серпня о 19:00 за київським часом) зустрінуться хіхонський "Спортинг" і "Реал Сосьєдад" із Сан-Себастьяна.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії припинилися страйки футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі