середа, 31 жовтня 2007 14:47

В Інтернет виклали фото зарплатних чеків зірки "Ліверпуля" (ФОТО)

Норвезький захисник "Ліверпуля" Йон Арне Ріїсе дуже розізлився, після того, як в Інтернеті з"явилися фото його зарплатної відомості З вельми чітких знімків можна було дізнатися не тільки те, що норвежець заробив за минулий місяць 139,634 фунтів, але також і номер його страхового свідоцтва, а також домашню адресу.

Роздруківка з"явилася в мережі, не дивлячись на те, що на листі з відомостями про доходи футболіста стоїть відмітка "Private and Confidential", повідомляє sport.com.ua.

У ній вказані всі складники заробітної плати футболісти. Наголошується також, що після сплати близько 55 тисяч з половиною фунтів податків, Ріїсе залишилося більше 82000 фунтів чистого заробітку.

Про нечувані зарплати гравців англійського прем"єра-ліга загалом добре відомо, але подібні заробітки зовсім не зірки першої величини не можуть не справляти враження на рядового читача.

Ріїсе ж турбує не стільки заздрість рядового обивателя, скільки те, що тепер всі знають його домашню адресу. Річ у тому, що за останній рік жертвами квартирних злодіїв вже встигли стати одноклубники норвежця Пепе Рейна, Пітер Крауч, Єжи Дудек і Даніель Аггер. Відомості ж про доходи Ріїсе здатні лише розпалити азарт потенційних злодюжок.

Джерело, близьке до керівництва "Ліверпуля", розповіло журналістам The Sun, що роздрук платіжної відомості Ріїсе був вкрадений. У свою чергу, прес-секретар клубу зробив заяву для преси, в якій завірив громадськість, що за даним інцидентом вже почато розслідування.

Зараз ви читаєте новину «В Інтернет виклали фото зарплатних чеків зірки "Ліверпуля" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі