субота, 07 лютого 2009 13:28

В Грузії викрали футбольного арбітра

В Грузії викрали футбольного арбітра

В суботу на автотрасі в Каспському районі на сході Грузії "четверо озброєних осіб в цивільному одязі напали на автомашину "Мерседес", в якій знаходилися двоє арбітрів і один делегат, які їхали на матч чемпіонату Грузії з футболу".

Бандити побили делегата матчу і одного арбітра

"Особи, які знаходилися в машині, прямували з Тбілісі на захід Грузії, в місто Зугдіді на гру чемпіонату країни. "Бандити побили делегата матчу і одного арбітра, висадили їх з машини, а другого суддю відвезли на територію, контрольовану південно-осетинською стороною", - наводить слова представників Професійної футбольної ліги Грузії gazeta.ru з посиланням на  ІТАР-ТАРС.

Про те, що трапилося проінформовані представники місії спостерігачів Євросоюзу. Грузинська поліція почала розслідування даного факту, побиті делегат матчу і арбітр надають свідчення в поліції міста Гори. Приймаються заходи для встановлення місцезнаходження викраденого арбітра і його звільнення.

Зараз ви читаєте новину «В Грузії викрали футбольного арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі