четвер, 29 березня 2007 11:15

В грі "молодіжок" Україна - Болгарія Коротецькому зламали ногу

В товариському поєдинку молодіжних збірних Україна - Болгарія, який відбувся у Софії і закінчився перемогою господарів поля з рахунком 2:1, на 26-й хвилині важку травму отримав капітан нашої команди Ігор Коротецький,19 років. Гравця відразу відправили в лікарню, де після медогляду лікарі винесли вирок - розрив зв"язок та перелом ноги, інформує www.champion.com.ua.

Головний тренер молодіжної збірної України Олексій Михайличенко, після гри не приховував розчарування: "Травма Коротецького відбиває в мене будь-яке бажання коментувати сьогоднішій поєдинок. Загалом я жалкую, що ми провели цей спаринг. Приїжджати на товариську гру, мета якої перегляд кандидатів до збірної та награвання складу і втрачати при цьому гравця основного складу - це дуже прикро. Загалом я не розумію навіщо болгарам потрібен був цей матч? Вони вважають, що рефері будуть так працювати і в офіційних матчах?

Я дуже сподіваюсь на підсилення складу, але вже зараз хочу вірити, що кістяк команди вже є. Однак нам потрібно обов"язково провести додаткову селекцію".

Зараз ви читаєте новину «В грі "молодіжок" Україна - Болгарія Коротецькому зламали ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі