середа, 19 листопада 2008 11:04

В ЦСКА знайшли заміну Валерію Газзаєву

Головному тренерові футбольного клубу "Крилья Совєтов" Леоніду Слуцькому запропонували очолити в 2009 році московський ЦСКА. Про це пише газета "Советский спорт"з посиланням на неофіційні джерела. Нинішній наставник армійців Валерій Газзаєв піде у відставку після закінчення сезону-2008.

Сам Слуцький спростував інформацію про переговори з ЦСКА. За словами фахівця, з "Крильями" в нього діє трирічний контракт.

Про відставку Газзаєва було оголошено 9 липня 2008 року. Через три дні армійці в матчі чемпіонату Росії розгромили московський "Спартака" з рахунком 5:1. З 10 серпня ЦСЬКА здобув 11 перемог в 13 зустрічах першості країни. 16 листопада армійці з рахунком 4:0 перемогли казанський "Рубін", який достроково став чемпіоном Росії, і забезпечили собі срібні медалі.

Незабаром після того, як стало відомо про прощання Газзаєва з ЦСКА, глава Олімпійського комітету Росії (ДКР) Леонід Тягачов запропонував йому очолити олімпійську збірну Росії. Також повідомлялося, що Газзаєву поступила пропозиція від підмосковного "Сатурну".

Зараз ви читаєте новину «В ЦСКА знайшли заміну Валерію Газзаєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі